2010. augusztus 1., vasárnap

Rail Simulator fejlesztői példafájlok

A Rail Simulatorhoz tartozó példafájlok tökéletesek a Railworkshoz is. Tartalmaznak példaépületeket, mozdonyokat, vágányokat, vagonokat, és sokféle objektumot a játékhoz, nyers 3dsmax modellekkel, és eredeti configfájlokkal, amik szabadon tanulmányozhatóak, így egyszerűen lehet megtanulni a dolgokat.

Íme (a Railworks mappába kell kicsomagolni, mivel a tömörített fájl a könyvtárstruktúrát tartalmazza oda kell kerülni a dolgoknak ahová kell. Ezután már lehet is a blueprint editorban gányolni, vagy akár kipróbálni ezeket a fantasztikus színvilágú példaobjektumokat a játékban :D)
(letölthető ez "hivatalos formában is" (nehéz megtalálni), de annak olyan "okos" telepítője van, hogy amíg nincs egy Rail Simulator a gépeden Mk2-es patchel nem hajlandó feltelepülni/kicsomagolni magát (ilyen microsoftra hajazó "én jobban tudom mi kell a felhasználónak mint ő, úgyhogy kuss" típusú telepítő)

Mivel a példafájlokban egy igen fontos dolog maradt le (mozdonyhangok), ezért én kiderítettem hogyan kell ezeket hozzáadni, bekonfigurálni.

Ezt a fájlt szintén az rw főmappába kicsomagolva, felülíródik a dízel-elektromos példa mozdony, az általam hozzáadott hangbeállításokkal, így ezt is lehet tanulmányozni.
Beállítottam egy "motorhangot" és egy generátor "áramzúgós" hangot, amelyek persze a megfelelő értéktől változnak (motor fordulatszám, ampermérő).

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése